Az élet nem habos oldala
Nyílnak a szemecskék
2014-01-13
Eszünk-játszunk-szökünk
2014-01-22

Az élet nem habos oldala

        Két hetes korukban szembesülniük kellett azzal, hogy nem mindig van az, ami kívánságuk szerint való. Túl estek az első féreghajtáson és mivel kis karmocskáik is nőnek velük együtt, ezért a karomvágással is meg kellett ismerkedjenek. De nagyszerűen viselték, igaz, hogy kihasználtuk a szopizás utáni kajakóma totális nyugalmát.  A csúcstartónk súlya ekkor 1260 gramm.

          Most már mindenki szemléli a világot és hallja a hangokat. Egyre nagyobb a tolongás az étkezési időben, amit Magi még mindig kitartóan visel és szerencsére bőven van tej utánpótlás a Magi-büfében. Lassan eljön az ideje, hogy megkínáljuk Őket igazi elemózsiával ezzel kicsit enyhítve a Magi terhein, mert bizony már csak annyit van a kicsiknél amit nagyon muszáj, aztán menekül 🙂 Magi napi programja: Etet, tisztán tart, büfiztet, eszik, alszik, regenerálódik.

              A jelenlegi birodalmukból – a szülőládika – egyre többen igyekeznek szabadlábra helyezni magukat, úgyhogy vége a nyugalomnak, amikor még Magi mindent ellát helyettünk, viszont végre lehet majd este aludnunk, a folyton aggódó felugrálás helyett, hogy ki miért nyüszög, melegük van fáznak, pisilni kell kakálni kell….

folyt.köv. Addig is a következő hét fotóit itt nézegetheted. Az előző hetekről képek a kiskutyák menü alatt.