Eladó Kiskutyánk
Union Jack Limit
2014-03-01
Minden Kiskutyánk Gazdira talált.
2014-03-24

Eladó Kiskutyánk

   1 kan Kiskutya Union Jack Limit eladó még Kennelünkben.


Limitünk, aki egy valóságos központi figura. Nagyon szereti felhívni magára a figyelmet, amikor játéknak van itt az ideje temperamentumos energiabomba, amikor viszont a házban van a bújásé a főszerep.  Örömmel vennénk, ha Gazdája dolgozna vele, ha megadná Neki a valódi retriever életet, de mindenekelőtt azt szeretnénk, ha teljes családtagként fogadnák Őt. Biztosak vagyunk benne, hogy aki Őt választja, tartalmas, boldog retrieveres napokat töltenek majd együtt.

Miután megvannak már a szükséges oltásai kinyitottuk számára a kerten kívüli világ kapuját. Nagyon érdeklődő, figyelmes és rendkívül együttműködő. Felfedezései közben is mindig szakít időt arra, hogy figyeljen arra amit kérünk Tőle. Kezdetektől a behívó sípjel hangjára kapják meg az elemózsiát, ezért ennek köszönhetően (is) első jelre behívható.  Új tevékenységei közé beillesztette a papucslopkodást is Anyukájától sikeresen ellesve a különböző technikákat. Igyekszünk Neki minden foglalkozást megadni addig is amíg eljön érte is a nagy Ő, hogy a hozzá tartozó  5 alkalmas kutyasuli bérletét kihasználva a Gazdinak ne legyen sok gondja a felzárkózással a csoporthoz és belőle is mihamarabb szolgálatkész Golden retriever válhasson:)

További információt a szülőkről az Kiskutyák/Puppies menüben.

   Ajánlom figyelmedbe a www.goldenretrieverkolyok.hu  oldalt amit egy nagyon kedves Goldenes barátunk készített.  Itt összefoglalva megtalálhatóak a válaszok minden olyan kérdésre ami felmerül egy Golden retriever kölyök vásárlása kapcsán a gazdijelöltekben.